MENIU

Percheziții de amploare în București și 4 județe la evazioniști! Prejudiciul, peste 7 mil. de lei

Polițiștii din Olt efectuează astăzi 20 de percheziţii în municipiul București și în 4 județe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

"La data de 11 mai a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt efectuează 20 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Olt, Dolj, Ilfov și Brașov", se arată într-un comunicat remis de IGPR.

Activitatățile se desfășoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, administratorul unei societăți comerciale ar fi evidenţiat în contabilitate achiziții fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip ,,fantomă” și nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obţinute.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dolj, Ilfov și Brașov, precum și jandarmi.

 

Mai multe articole despre:
percheziţii IGPR