MENIU

Caz grav la Penitenciarul Deva! Un paznic a fost înjunghiat de trei ori de către un deţinut

Foto: realitateadehunedoara.net

Un agent de la Penitenciarul Deva a fost atacat şi înjunghiat de un deţinut, cu o foarfecă. Incidentul s-a produs în această seară, în timp ce agentul, şef de schimb, asista la mutarea acelui deţinut într-o altă cameră de detenţie.

Agentul a fost înjunghiat cu o foarfecă, de trei ori, în zona intercostală, pe partea stângă.

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Din primele informaţii, se pare că nu a fost atins niciun organ vital, a scris realitateadehunedoara.net.

Reprezentanţii Penitenciarului Deva au confirmat incidentul. 

"Astăzi, 05.06.2019, cu ocazia activității specifice de relocare a unei persoane private de libertate, din motive obiective, la o altă cameră de deținere, un funcționar public cu statut special din cadrul Penitenciarului Deva, a fost rănit superficial, în mod spontan, de către persoana supusă relocării, cu un obiect metalic, improvizat. Urmare acestui incident, a fost solicitat Serviciul Unic de Urgență 112, angajatului unității fiindu-i acordate în prezent îngrijiri medicale de specialitate la nivelul unei unități spitalicești. În conformitate cu prevederile legale, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, fiind de asemenea, dispuse verificări interne, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor produceri incidentului, urmând și aplicarea procedurilor disciplinare în cazul deținutului implicat", au transmis reprezentanţii Penitenciarului Deva, prin intermediul unui comunicat.

Citeşte mai multe aici!

Mai multe articole despre:
Deva paznic injunghiat