MENIU

Paul Stănescu, despre cele două scenarii după ce pică MOȚIUNEA: „Următorul premier va fi un Cîțu 2”

Paul Stănescu

Secretarul general PSD - Paul Stănescu a spus, luni, că, în opinia sa, sunt două scenarii după ce Guvernul Cîțu va pica. Prima variantă ar fi un Cabinet Cîțu 2.

„E o nebunie să cumperi 50 de parlamentari. Au avut discuții. PNL a încercat să discute cu parlamentari de la Olt care să nu se prezinte la vot. E o nebunie maximă să crezi, să gândești că poți cumpăra 50 de parlamentari, e de noaptea minții.

Primul scenariu, cred că se va întâmpla în proporție mare. După ce pică Guvernul, se merge la domnitorul nostru Iohannis și sigur vor veni cu alt premier și vor reface coaliția. Următorul premier va fi un Cîțu 2. E normal ca președintele partidului să facă în partid nominalizarea de premier, nu cred că oamenii ăia nu vor fi de acord. Posibil să meargă Cîțu la Senat să dea Camera la USR, am informații vagi că trebuie să aibă o funcție în statul român. O fi generalul Ciucă, Bode, alții, dar va fi Cîțu 2.

Al doilea scenariu, alegeri anticipate. Aici e vorba numai de voință politică în toate partidele, dar cheia este la președinte. Dar eu nu cred că va fi de acord. Într-o lună jumate, maxim, putem face anticipate. Dacă mergem la anticipate, PNL nu va avea cu 2 în față, de aceea Iohannis nu o să vrea anticipate”, a spus Paul Stănescu, luni seara, la un post TV.

Mai multe articole despre:
paul stanescu scenariu motiune psd