MENIU

Patru condamnați din dosarul "Ferma Băneasa", de negăsit. Care este ultimul nume adăugat pe lista persoanelor urmărite internațional

Patru condamnați din dosarul

Un alt nume se adaugă pe lista celor dați în urmărire internațională în dosarul "Ferma Băneasa". În prezent, patru condamnați din acest dosar care sunt de negăsit. Vorbim despre Paul al României, Tal Silberstein, Benjamin Steinmetz și Nela Ignatenko, care au fost deja dați deja în urmărire națională iar autoritățile au cerut emiterea unui mandat internațional de arestare. Și Remus Truică a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul fermei Băneasa, dar a fost găsit acasă de polițiști, relatează Realitatea PLUS.

Ultimul dintre numele date în urmărire internațională este cel al Nelei Ignatenko (fosta Păvăloiu), condamnată definitiv de instanța supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Ferma Băneasa".
 
Numele Nelei Ignatenko apare pe lista persoanelor date în urmărire pe site-ul Poliţiei Române: "La data de 17.12.2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii cu nr. 442019, împotriva numitei Ignatenko Nela CNP 26401230444362, fiind condamnată la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare a banilor și abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit, cu consecințe deosebit de grave".
Joi seară, după pronunțarea sentinței controversatul dosar, Nela Ignatenko a scris pe Facebook: "Au mai rămas 8 zile până la Crăciun. În ciuda tuturor relelor și nemerniciilor de pe acest pământ, zâmbiți acum și bucurați-vă de frumusețea sărbătorilor. Să-i înconjurăm cu drag și căldură sufletească pe toți cei dragi nouă. Să dăruim fiecărui semen gândurile noastre bune și pline de dragoste. Și un pic din fericirea noastră".
 
Lucrurile nu se opresc, însă aici, și asta pentru că ea a postat un mesaj pe Facebook chiar în această dimineață, mesaj în care scria: "Dacă Dumnezeu este cu tine nu contează câți sunt împotriva ta".
 
 
Reamintim că, în dosarul "Ferma Băneasa", Remus Truică a fost dus la închisoare, ]n vreme ce prințul Paul a fost dat  în urmărire internațională