MENIU

Patronii stației GPL de la Crevedia, primul interviu după tragedie: „Unele victime cer prea mulți bani”

Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă - patronii stației ilegale de GPL din Crevedia au acordat primul lor interviu de la tragedia care s-a soldat cu morți. Aceștia au exprimat disponibilitatea lor de a plăti despăgubiri, dar au contestat sumele cerute de victime, considerându-le exagerate.

„Fără îndoială că la noi a fost o eroare umană. Dacă operatorii s-ar fi găsit unde ar fi trebuit să fie, apăsarea unui buton de siguranță ar fi lăsat Crevedia neschimbată”, susțin aceștia în interviul pentru Q Magazine.

Patronii stației GPL susțin că și pompierii au vina lor în deznodământul tragic.

”Misiunea lor a fost la propriu și la figurat să sară în foc. Apare totuși incredibil că lucrătorii ISU au exclus permanent și constant riscul producerii unei explozii. Și explozia devastatoare, cea mai puternică, aceea care prin suflul ei a provocat pagube la peste 80 de gospodării și a rănit pompieri, s-a produs la mai bine de două ore de când ISU exercita intervenția la fața locului”, mai susțin aceștia.

”Unele victime cer prea mulți bani”, se plâng Doldurea și Stângă.

”Chiar și dinspre victime mesajele au fost copleșitoare. Din toată suferința lor, mulți ne transmiteau cu bunătate gânduri de bine, încurajări și urări de libertate chiar și din rândul celor mai supărați dintre ei, care și-au pierdut pe cineva din familie. În această tragedie nu am resimțit ură, nici încrâncenarea cu care eram zugrăviți, de fapt, în media”, au mai spus aceștia.

Mai multe articole despre:
crevedia explozie patroni gpl