MENIU

Imagini scandaloase! Pasageri nevoiți să meargă printre șine, după ce locomotiva s-a defectat

Imagini scandaloase surprinse miercuri dimineață în apropiere de gara din Ploiești, după ce legătura dintre locomotivă și vagoane s-a rupt, iar pasagerii au fost nevoiți să se deplaseze pe jos, printre șinele de tren, până în gară. Imaginile ne-au fost trimise pe adresa martorocular@realitatea.net.

Potrivit unui cititor realitatea.net, incidetul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 08:00, când din cauza unei defecțiuni la legătura dintre locomotivă și vagoane, trenul IR12558 a oprit cu aproximativ 1.5 kilometri distanță față de gara din Ploiești. Toți pasagerii au fost astfel îndemnați să meargă printre șinele de tren până în gară, în timp ce alte trenuri treceau pe lângă călători.

”Siguranța călătorului a fost pusă în pericol, nu s-a pus la dispoziție o alternativă pentru deplasarea acestora până la Gara de Sud. Printre altele, o doamnă a căzut și s-a lovit la gât. Este inadmisibil să se permită circulația printre șine a copiilor și a bătrânilor.”, se arată în mesajul primit pe adresa martorocular@realitatea.net.

Vă reamintim, materialele dumneavoastră pot fi revăzute şi pe portalul realitatea.net. Şi nu uitaţi dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit care poate deveni o ştire, ne puteţi trimite imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul realitatea.net, la rubrica martor ocular.

Mai multe articole despre:
tren CFR pasageri