MENIU

Aceasta a fost parola corectă pentru a intra în Târgoviște în timpul mitingului PSD

Asa arata orasul Targoviste pe 19 mai. Foto: realitateadedambovita.net

După ce duminică, 19 mai, un miting de amploare al PSD a paralizat orașul Târgoviște, din cauza faptului că cine voia să intre în localitate cu autoturismul era nevoit să rostească o parolă, site-ul realitatea.net a aflat varianta corectă a cuvântului-cheie.

Orașul Târgoviște a fost duminică, 19 mai, o fortăreață. PSD a organizat un miting electoral, iar fosta reședință domnească și capitală a României (1396-1714) a fost pur și simplu închisă pentru cei care nu erau în oraș în acel moment. Polițiștii au format filtre și nu le-au permis oamenilor să intre în Târgoviște cu mașinile decât cu o condiție.

Astfel, singura variantă pentru ca autoturismele să mai poată intra în Târgoviște pe 19 mai, în timpul mitingului PSD, a fost rostirea unei parole. Cei mai mulți oameni au picat acest "test".

Mai multe variante de parole au circulat în presă în ultimele 24 de ore, dar site-ul realitatea.net a obținut informația corectă, apelând atât la surse din Poliția Târgoviște, cât și la surse din PSD Târgoviște: este vorba despre cuvântul "EUROPA".

 

.