MENIU

Parlamentarii cu mașinile vandalizate de antivacciniști, amenințați cu moartea

Amenințări la adresa parlamentarilor cu mașini vandalizate. Foto/Profimedia

Parlamentarii care s-au ales cu mașinile vandalizate de protestatarii AUR cu o zi în urmă susțin că sunt amenințați cu moartea. Unul dintre ei spune chiar că aceste amenințări vin de mai bine de două luni.

Mai mulți parlamentari au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde, declara la sfârșitul lunii noiembrie deputatul PNL Gabriel Avrămescu.

„Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece. Orice acțiune e justificată. Suntem în legitimă apărare”, este mesajul primit de mai mulți parlamentari.

Gabriel Avrămescu a declarat că nu este intimidat de amenințări și că este hotărât să facă plângere la Poliție. Parlamentarul spunea că se va sfătui cu colegii lui dacă vor face acțiune comună sau individuală.

Deputatul buzoian a anunțat în repetate rânduri că este un susținător atât al vaccinării anti-COVID-19, cât și al necesităţii introducerii certificatului verde.

„Din punctul meu de vedere, este un gest iresponsabil al unor persoane care nu înţeleg că vaccinarea este singura soluţie şi nu este o ameninţare la adresa unor politicieni, ci reprezintă o ameninţare la adresa oamenilor care au înţeles că vaccinul este ultima soluţie. E un mesaj care pune în pericol sănătatea publică. Eu susţin cu toată tăria această lege privind instituirea certificatului verde”, a precizat Gabriel Avrămescu.