MENIU

Păpuşa BARBIE are o concurentă: păpușa cu celulită, acnee, vergeturi!

Un artist propune o concurentă "normală" prea perfectei şi artificialei Barbie! Noua păpuşă poate fi personalizată cu abţibilduri cu acnee, pistrui, cicatrice şi altele.

O platformă de crowdfounding a lansat păpușa care are dimensiunile unei tinere obișnuite de 19 ani, cu defecte fizice opționale. O păpușă cu celulită, acnee, vergeturi și dimensiunile unei adolescente obișnuite vrea să clatine poziția de premiantă de 55 de ani a păpușii Barbie.

 

CITEŞTE POVESTEA PĂPUŞII BARBIE PE PANDORAS.RO!

Creatorul Lammily pretinde că jucăria este prima păpușă cu un preș rezonabil de pe piață realizată după datele reale ale proporțiilor unui corp normal și este rezultatul unei campanii care a făcut ca peste 13.621 de clienți să comande în avans peste 19.000 de păpuși.

Barbie, Barbie nici nu știi, cât de mică începi să fii

Lammily costă 25$, sloganul ei este – normalitatea înseamnă frumusețe și este accesibilă deja, înainte cu o săptămână decât promisese artistul Nickolay Lamm – cel care a creat-o.

Foarte multă lume a criticat-o pe Barbie însă până acum nu exista o alternativă. Acum am creat una și când fetițele o văd, o țin în mână, simt că deja o cunosc pentru că arată mult mai mult ca ele sau ca oamenii pe care-i cunosc sau întâlnesc zi de zi – a spus Lamm despre jucăria nou creată.

Păpușa va apărea cu accesorii care s-o personalizeze, abțibilduri cu pistrui, ochelari, pigmentare pentru obraji, zgârieturi și cicatrici, mizerie sau pete de iarbă.

Drumul păpușii Barbie de la jucărie sexuală la cadou de Crăciun pentru fetițe

Barbie a fost modelată după păpușa nemțească Lillie, mascota unui artist de benzi desenate – Reinhard Beuthien – pentru revista germană tabloidă Bild Zeitung. A apărut pentru prima dată în 1952, 24 iulie, o bombă sexy voluptoasă, în căutarea unui iubit bogat.

Mai multe articole despre:
artist păpuşă Barbie