MENIU

Panică pe Aeroportul Otopeni! Un bărbat, uitat în cala avionului: ”Se auzeau ţipete de disperare”

Pasagerii unui avion au trecut prin momente de panică, miercuri, pe Aeroportul Otopeni, în timpul procedurilor de prezentare a măsurilor de siguranță. Un bărbat se auzea țipând, din cala avionului.

„După boarding, echipajul a început prezentarea procedurilor de siguranţă, când din cală au început să se audă nişte bubuituri puternice şi ţipete de disperare / panică. Cabin crew-ul nu le-a auzit, însă un pasager i-a alertat. S-a întrerupt procedura de safety, echipajul a informat piloţii, ground-ul, etc. Aeronava a plecat de la OTP cu o întârziere de 30-35 minute”, după cum se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Aeronews.ro.

Se pare că cineva ar fi fost uitat în cală. În urma acestui incident, aeronava a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de 30 – 35 de minute.

Printre pasagerii care au avut parte de acest inconvenient, s-a numărat și Chef Adrian Hădean:

"Ora 7.20, cu 10 minute peste ora anunțată pentru decolarea spre Cologne (...). Rumoare dinspre rândurile din spate. Oamenii strigă: "Țipă cineva jos!”. Mă uit pe geam, nu țipă nimeni. Se aud bubuituri și răcnete ca din gură de șarpe. Cineva, probabil un hamal, a rămas blocat, închis în cala avionului. O însoțitoare de bord ușor confuză îl anunță pe căpitan. După un minut încetează urletele. Mă gândesc doar că aș fi vrut să-l cunosc pe norocosul ghinionist. Și pe colegii lui care l-au închis în cală", a scris acesta pe hadean.live.

Mai multe articole despre:
aeroport avion Otopeni cală