MENIU

Panică la Spitalul Județean din Pitești: un prelungitor a luat FOC - Două persoane bolnave de COVID-19 au fost mutate

Incendiu Spital Pitești

Un salon al Spitalului Județean din Pitești a fost învăluit de fum. Un prelungitor al aparatelor de oxigen a luat foc însă cadrele medicale au intervenit rapid. Două persoane bolnave de COVID-19 au fost mutate în alt salon.

S-a dat alarma, duminică dimineață, pe secția Covid a Spitalului Județean Pitești. Mai mulți pacienți au fost evacuați de urgență după ce s-a produs un scurtcircuit electric într-un salon.

Cadrele medicale au alertat pompierii, care au intervenit de urgență pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. Pericolul era major, după ce o priză s-a scurtcircuitat în această dimineață, în jurul orei 04.30. Personalul de gardă a pregătit mutarea mai multor pacienți în afara secției de Boli infecțioase, după ce s-a simțit miros de fum, potrivit presei locale.

De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanța a stabilit că prizele de oxigen sunt funcționale, singura defecțiune fiind la acel prelungitor care a fost înlocuit.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale. „Menționăm că cele două persoane internate în respectivul salon au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident”, se arată într-o informare a spitalului.

Mai multe articole despre:
pitesti spital fum