MENIU

Panică într-un avion low cost care a aterizat la Timişoara. 3 persoane, imobilizate de pasageri

<p>Wizzair </p>

Alertă sâmbătă după amiază pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara după ce piloţii cursei Wizz Air care venea de la Treviso au anunţat că este nevoie de Poliţie la aterizare. Motivul – pasagerii au imobilizat în timpul zborului trei persoane care au fost prinse că furau din bagajele acestora.

Când victimele şi-au dat seama ce se întâmplă au trecut la imobilizarea unei femei şi a celor doi însoţitori ai acesteia. Când avionul a aterizat la Timişoara, cei trei suspecţi au fost preluaţi de poliţiştii Biroului Transporturi şi duşi pentru audieri în incinta aeroportului.

Cei trei au fost reclamaţi de o femeie că i-ar fi furat 200 de euro, iar câţiva pasageri, printre care doi italieni, au confirmat că i-au văzut acţionând, scrie pressalert.ro. Poliţiştii nu au găsit însă banii asupra celor suspectaţi, dar pentru că au făcut scandal la bordul aeronavei au fost amendaţi cu 10.000 lei. De asemenea, compania a decis să nu le mai permită de acum încolo să urce la bordul avioanelor sale.


Mai multe articole despre:
hoţi Italia panică Wizz Air