MENIU

Panică în Târgu Jiu: Un bărbat, pus la pământ de polițiști - S-a urcat cu pistolul în taxi - Scene șocante

Imagini șocante la Târgu Jiu. Un bărbat a fost prins și încătușat de polițiști după ce s-a urcat cu un pistol într-un taxi. 

Un șofer de taxi a avut parte de o întâmplare șocantă la Târgu Jiu. Acesta a observat o armă pe care o avea un bărbat care s-a urcat în taxi și a sunat la 112, potrivit Realitatea PLUS.

Oamenii legii au venit de urgență la locul indicat și l-au imobilizat pe bărbat iar arma i-a fost confiscată. Intervenția a avut loc pe strada Geneva, lângă Muzeul Județean de Istorie, potrivit gorjonline.ro.

Cum s-a petrecut totul AICI - VIDEO 

Din primele cercetări este vorba de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Timișoara care deținea pistolul de tip airsoft în mod ilegal. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. 

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit ca este vorba de un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Timișoara, care deținea asupra sa un pistol de tip airsoft nesupus autorizării.
Arma a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării verificărilor.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5000 de lei, conform Legii 295 din 2004 privind regimul armelor și al munițiilor“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Mai multe articole despre:
taxi arma taxi pistol in taxi pistol airsoft ipj gorj