MENIU

Panică în şcoală! Un elev înarmat cu 6 cuţite s-a închis în toaletă şi a ameninţat că dă foc şcolii

Panică în şcoală! Un elev înarmat cu 6 cuţite s-a închis în toaletă şi a ameninţat că dă foc şcolii

Poliţia din Harghita a deschis o anchetă după ce un elev de clasa a IX-a, din comuna harghiteană Corbu, s-a închis, marţi, în toaleta şcolii, şi a ameninţat că va da foc instituţiei de învăţământ. Asupra lui s-au găsit, apoi, şase cuţite.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, pentru MEDIAFAX, că elevul a fost transportat la spital.

”E un elev din clasa a IX-a, nu pare să fi dat, iniţial, semne că ceva nu ar fi în regulă. Ar fi intrat într-o toaletă şi s-a închis acolo ameninţând că dă foc, că aprinde şcoala. S-a intervenit pentru siguranţa copilului pentru că ne-am temut să nu se întâmple ceva cu el. Mai mult decât atât, am constatat ulterior că el avea în geantă vreo şase cuţite de bucătărie de diferite dimensiuni şi forme. S-a negociat, să zic aşa, pentru a renunţa la intenţiile pe care le exprima şi s-a şi reuşit, fiind convins să renunţe. A fost preluat de cadrele medicale care l-au transportat la spital. E clar că necesită consiliere psihologică şi supraveghere medicală de specialitate”, a spus Gheorghe Filip.

Copilul a crescut în grija bunicilor, părinţii fiind în proces de divorţ, după ce au revenit din străinătate, unde au fost plecaţi la muncă.

Mai multe articole despre:
copil cuţit şcoală elev cuţit şcoală