MENIU

Panică în comuna în care s-a întors adevăratul criminal din cazul Ţundrea:Mi se ridică părul pe mine

Localnicii din satul Pojogeni, care aparține de orașul Târgu Cărbunești, acolo unde în urmă cu aproximativ 20 de ani au avut loc mai multe crime, sunt îngroziți că Gheorghe Avram, adevăratul criminal din cazul Țundrea, a scăpat de pușcărie și s-a întors acasă.

"De ce-i dădură drumul? Însemnă ca mai face și alte crime. Îmi e teamă. La toată lumea îi este teamă. E a doua crimă pentru care a fost condamnat. Au fost mai multe crime la noi … Mi se ridică părul pe mine. Când s-a întâmplat atunci cu Mioara, eu eram de serviciu, că lucram la spital. Toată lumea striga că a fost găsită Mioara. Când am fost acolo și am văzut-o… era cu piatra în gură. La înmormântarea ei, preotul spune că criminalul este printre noi și așa a fost. Ne e frică la toți, dacă-i dădură drumul. Eu sunt singură și am 80 de ani, dar nu am bani. Eu toți îi pun pe card. Când aud câinele, ies imediat afară", a declarat Domnica Țundrea.

Verginia Miroiu, de 62 de ani, este convinsă că Avram este adevăratul criminal și femeia spune că tremură de frică. 

Pe de altă parte, fratele victimei, Cristi Gherasie spune că nu este convins că Avram este adevăratul criminal și că nu mai are încredere în justiție după ce s-a întâmplat.

"Eu am vorbit cu el (n.r. – cu Gheorghe Avram) și l-am întrebat, dar mi-a spus că nu a omorât-o el. Acum, Dumnezeu știe. E liber acum. Justiția a avut toate probele", a spus acesta. 

În urmă cu 25 de ani, Mioara Gherasie, o fată din Pojogeni în vârstă de numai 14 ani, cu un mic handicap, era găsită moartă pe albia unui pârâu. Avea multe lovituri pe corp și pietre în gură. În plus, medicii legiști au stabilit vă fusese și violată. Inițial, pentru această crimă a fost trimis în judecată Marcel Ilie Țundrea, care a stat la închisoare timp de 12 ani. A fost eliberat în anul 2004, după ce s-a demonstrat că nu el este criminalul, iar proba ADN l-a indicat ca autor al faptei pe Avram.

Sursa

Mai multe articole despre:
crimă ţundrea ţundrea