MENIU

Până acum ai tăiat greşit pepenele. Feliază-l pe verticală şi vei avea parte de o surpriză!

Până acum ai tăiat greşit pepenele. Feliază-l pe verticală şi vei avea parte de o surpriză!

Nu există nici o luptă mai mare în timpul verii decât aceea de a tăia pepenele roșu, care de cele mai multe ori vine în dimensiuni atât de mari, încât mânuirea lui devine imposibilă. Se pare că nu, însă! Asta pentru că există o metodă inedită de a-l tăia, care simplifică foarte mult lucrurile și te scapă pe tine de efortul de a-l mânui cu greutate. Uite care este această metodă care a revoluționat bucătăriile din întreaga lume!

Food blogger-ul Christy sau mai bine zis ”The girl who ate everything” este cea de la care am învățat să facem asta. Ea duce tăierea pepenelui la un alt nivel. Începe prin a tăia pepenele la jumătate în cruce, la fel ca majoritatea dintre noi.

Numai că aici se întâmplă magia, de fapt. După ce taie pepenele în cruce, ea nu continuă cu felierea lui, ci îl taie pe verticală, ca și cum ar fi aplicat un grid peste el.

Este cea mai simplă și cea mai la îndemână metodă și se pare că ai tăiat pepenele roșu greșit până acum, potrivit spuselor ei. Dacă stăm să ne gândim, nu este cine știe ce ”găselniță”, dar acest truc te salvează de multe. Și acum, că ai aceste batoane de pepene, le poți consuma fără să te murdărești sau le poți pune ca și ornament pentru tot felul de cocktailuri, mai ales că este vară, scrie elli.ro.

Mai multe articole despre:
pepene cum tai pepenele