MENIU

Palpitații la inimă noaptea: ce înseamnă și când trebuie să mergi la doctor

Palpitații la inimă noaptea: ce înseamnă și când trebuie să mergi la doctor

Palpitațiile inimii sunt senzația pe care o ai, uneori, că inima ta se comportă ciudat: ba aleargă, ba sare peste bătăi sau bate mai puternic decât în mod normal. Aceste senzații pot fi cauzate de schimbări reale ale bătăilor inimii sau pot fi, pur și simplu, o stare normală, în care tu devii mai conștientă de felul în care îți bate inima.

În primul rând, o veste bună: palpitațiile la inimă pe care le simți pe timp de noapte, deși îți pot părea inconfortabile și îngrijorătoare, nu sunt, de obicei, periculoase. Ele sunt, în general, o condiție obișnuită (mulți oameni se confruntă în mod regulat cu astfel de experiențe) și, în cele mai multe cazuri, pot fi controlate cu modificări de stil de viață și intervenții nutriționale.

Ce înseamnă palpitațiile la inimă noaptea

Palpitațiile cardiace sunt o conștientizare intensă a bătăilor inimii, cauzată de impresia că inima ta bate prea repede, prea încet, prea cu forța sau neregulat. Uneori, palpitațiile sunt însoțite de un sentiment de anxietate. Frecvența și severitatea palpitațiilor cardiace pot varia foarte mult: pot dura câteva secunde, câteva minute, ore sau chiar zile. Este posibil să ai un singur episod, episoade ocazionale sau episoade frecvente, în funcție de cauză sau de modul de declanșare.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
aritmie