MENIU

Pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei la București, inundată de comentarii la mesajul de felicitare cu ocazia Zilei Unirii

Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei în România. Foto/Ambasada Rusiei

Pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei la București a fost inundată de comentarii la mesajul de felicitare cu ocazia Zilei Unirii. Majoritate celor care au scris au mulțumit, dar n-au lipsit nici reacții critice sau ironice. Unii comentatori au subliniat faptul că fac diferența între rușii de rând, cu care nu au nimic, și conductorii lor, care ar trebuie schimbați.

În mesajul sec postat de Ambasada Rusiei la București, românilor li se urează "LA MULȚI ANI!” în numele personalului reprezentanței diplomatice.

 

Reacțiile la postarea Ambasadei Rusiei au fost dintre cele mai diverse. Dacă majoritatea au mulțumit, unii chiar în rusă, n-au lipsit comentariile care au făcut referire la intervenția brutală a Rusiei în Ucraina.

 

Unii dintre comentatori au răspuns cu tradiționalul "Slava Ukraini", în timp ce alții au vorbit despre tezaurul românesc aflat încă la Moscova sau la jafurile comise în Ucraina.

 

"Ne-am bucura dacă înapoiați mașinile alea de spălat ucrainenilor!", a scris un comentator.

 

"Bunu’ vă transmite sa ii dați ceasul înapoi! E la voi din 43", a scris altcineva. "Dar tezaurul? Unde-i tezaurul?"a întrebat altcineva.


Mai multe articole despre:
ambasada rusiei fb 1 decembrie razboi sosoaca ucraina