MENIU

Pact între PSD și PNL în teritoriu - Sorin Grindeanu: „Am lăsat libertate organizaţiilor judeţene, nu s-a impus o anumită alianţă”

Sorin Grindeanu - vicepremier

Sorin Grindeanu - prim-vicepreşedintele PSD spune că în acordul politic între PSD și PNL s-a lăsat libertate organizaţiilor judeţene în a se uni, nu s-a impus o anumită alianţă.

„În acordul politic, am lăsat libertate organizaţiilor judeţene, nu s-a impus o anumită alianţă, să se rupă cele existente şi să se întâmple alianţe PSD - PNL în judeţ. Nu, am lăsat lucrurile să se ducă în jos şi să ia deciziile organizaţiile judeţene şi cred că e decizia corectă pentru că până la urmă vorbim de cele mai mari partide din România, PSD şi PNL, care în principiu, sigur, dacă considerăm la PNL acuma şi fostul PDL, PD, că s-au unit, în principiu au avut bătălii politice, cel puţin în ultimii 20 de ani, şi o rivalitate pe care o ştie toată lumea.

E greu să treci cu totul peste ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, dar de aceea, acesta a fost motivul pentru care am lăsat libertatea fiecărei organizaţii să decidă dacă se întâmplă sau nu alianţe politice la nivel judeţean”, a declarat Sorin Grindeanu, marţi seara, la un post TV.

Mai multe articole despre:
sorin grindeanu pnl psd organizatii