MENIU

Pacient cu infarct, scos cu targa PESTE GARD de medici. Motivul, halucinant!

Pacient cu infarct, scos cu targa PESTE GARD de medici. Motivul, halucinant!

Medicii de la Ambulanță au fost nevoiți să sară gardul pentru a putea ajunge la un bărbat care făcuse infarct. Incidentul s-a petrecut în Cluj-Napoca.

”Vino si muta masina, un om a facut infarct si medicul a trebuit sa sara gardul, dar acum nu il pot scoate pe om din curte!!”, a scris Tania P., pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Se pare că medicii au fost nevoiți să demonteze o bucată din gard, iar pe acolo l-au scos pe pacient întins pe o targă. Poarta casei a fost blocată de un autoturism, șoferul parcând atât de aproape de ușă, încât nimeni nu s-a putut strecuta înăuntru.

Conducătorul auto a lăsat în bord un card de acces eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Zilele Clujului, dar nici un număr de telefon pentru a fi sunat. Poliția Locală a fost chemată la locul incidentului, scrie stiridecluj.ro.

Directorul Serviciului de Ambulanță al județului Cluj, Horia Simu, a declarat că pacientul a fost internat la Institutul Inimii. ”Nu s-a putut face accesul în curte pe poartă, iar medicii au fost ajutați de mai mulți bărbați pentru a-l scoate pe pacient afară peste gard. Echipajul l-a stabilizat pe pacient, dar pentru a ajunge acolo medicii au fost nevoiți să sară gardul. Astfel de cazuri sunt foarte grave și intervenția rapidă a medicilor este vitală. Bărbatul a fost stabilizat și în ambulanță și acum este internat la Institutul Inimii Cluj”, a spus medicul Horia Simu.

Mai multe articole despre:
infarct pacient infarct