MENIU

Ovidiu Voicu, observații acide despre vizita oficială a fostului aghiotant al lui Dragnea în Israel

Ovidiu Voicu, observații acide despre vizita oficială a fostului aghiotant al lui Dragnea în Israel 

”Dl. Mlădinoiu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, se află în vizită oficială în Israel. E posibil ca și dna. Dăncilă să se alăture însoțitorilor dlui. Mlădinoiu. Nu, nu am greșit ierarhia. Dl. Mlădinoiu are un traseu de carieră interesant. În 2005, după ce a absolvit liceul militar și academia militară (studii de licență), a lucrat câțiva ani în Armată: inițial la o unitate de pregătire, apoi la una specializată în culegere de informații despre inamic”, scrie Ovidiu Voicu pe Facebook. Voicu este Director Executiv la Centrul pentru Inovare Publică.

”În 2008, dl. Mlădinoiu a trecut la MAI, dar nu oriunde, ci la controversata unitatea „Acvila”, creată în 2003 ca unitate de elită anti-tero, direct în subordinea ministrului de interne. Adică unul din nenumăratele servicii „secrete” din România. În 2009, Acvila a fost desființată prin absorbție în Jandarmerie, în mijlocul unui scandal privind deturnarea de fonduri de către conducerea unității de elită.

Dl. Mlădinoiu s-a transferat la SPP, ocupându-se deci de paza demnitarilor. În 2012, s-a întâmplat evenimentul care i-a schimbat viața: a fost desemnat aghiotantul ministrului Liviu Dragnea. Gurile rele spun că fidelitatea față de demnitar a fost atât de mare, încât a ajuns în conflict cu conducerea SPP.

Cert e că în 2015, dl. Mlădinoiu a plecat din SPP, devenind… consilier parlamentar la cabinetul dlui. Dragnea. În paralel, actualul secretar de stat a lucrat și ca asistent manager la Grand Siloz SRL, conform declarației de avere. Presa zice că această firmă ar fi de fapt o subsidiară a vestitei TelDrum".

Citeşte mai mult AICI

 

Mai multe articole despre:
Israel MAI Dragnea Teldrum Mlădinoiu