MENIU

Ovidiu Marincea: Ponta este mincinos! Soția ambasadorului Olandei, tratată ca orice pacient

Ovidiu Marincea a suferit o operaţie la genunchi, la Spitalul Universitar, în secţia unde a fost operată şi soţia ambasadorului olandez. Despre aceasta din urmă Victor Ponta a declarat aseară că a blocat tot etajul. Ziaristul scrie cum s-au petrecut lucrurile de fapt.

Într-un comentariu pentru VoxPublica, Ovidiu Marincea descrie condiţiile din Spitalul Universitar şi îi atrage atenţia lui Victor Ponta că soţia ambasadorului olandez nu a blocat niciun etaj, a fost tratată ca toţi ceilalţi:

"E în regulă, ai plecat în Turcia sfidând toți medicii și toți pacienții, deși esti ditamai premierul României, nu aveai operație pe cord deschis, ci o fractură de ligamente! Acum zici că rămâi acolo pentru recuperare?! E un rahat recuperarea, câteva mișcări de gimnastică, le poți face de-acasă! Dar tu vrei liniște, nu? Nu vrei s-o auzi pe doamna Dincă Gemand, nici pe”Colonelul” cerând la baie, nici pe olandeză. Te înțeleg, Victore, dar nesimțirea ta nu mai are bun-simț! Cum să spui la Antena 3 că pentru doamna ambasador s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar și că  pentru tine s-ar fi blocat două, cand eu am stat acolo, Victore, la același etaj, lângă rezerva ei? Nu ți-e rușine să minți în halul ăsta?! Nu știai că sunt acolo, Victore? Doamna ambasador a fost tratată fix ca oricare pacient. Și eu la fel. Și doamna Dincă, bătrâna care a făcut nopți albe și a stat lângă mine. Și “Colonelul”, care de la Tramal și Morfină credea că este acasă. Si ceilalți. Eram internați oameni simpli, Victore, numai în mintea ta bolnavă se putea întâmpla să fie blocat un etaj de spital pentru un pacient, oricine-ar fi el.

CITEŞTE INTEGRAL COMENTARIUL LUI OVIDIU MARINCEA PE VOXPUBLICA!

Bănicioiu nu comentează ce a spus Ponta: Etajul blocat pentru soția ambasadorului rămâne neconfirmat