MENIU

Cum a reacționat Orlando Șchiopu când a fost întrebat de ce a înjurat morții de la Colectiv

În presă au apărut, după patru ani, imagini nemaivăzute de după incendiul din clubul bucureștean Colectiv. 

La un moment dat, pe filmare, se aude cum colonelul Orlando Șchiopu, adjunctul șefului ISUBIF și unul dintre coordonatorii intervenției de după tragedia din Colectiv la acea vreme, scapă cuvinte grele: "Lasă-i în p**a mea"! Astăzi, col. Orlando Șchiopu conduce ISU București.

El a reluat înjurătura ofierului ISU de la intervenia de la Colectiv. Cristian Tudor Popescu a insistat să puncteze modul de exprimare al ofițerului ISU. Moderatorul, Cosmin Prelipceanu, i-a cerut doar să nu repete înjurătura.

„A spus: Lasa-i in p**a mea..ne minte de la mana pana la gura..ne crede tampiti sau ce?!” a spus Cristian Tudor Popescu.

"În mod clar, nu mă refeream la cei decedați, în mod sigur. Dacă vă uitați, sunt înconjurat de mai mulți ofițeri și vorbesc cu mai multă lume deodată. Sunt mult mai mulți oameni care pun întrebări în același timp, iar referitor la mutarea decedaților dintr-o parte în alta am folosit un singur cuvânt: Lasă-i', a spus Orlando Șchiopu, potrivit Libertatea.

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din București, într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

La patru ani de la incendiul din Colectiv, Libertatea a publicat o filmare realizată de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU ajuns la locul tragediei. Sunt imagini care nu au fost văzute niciodată. CLICK AICI PENTRU A LE VEDEA!

 

.