MENIU

Organizatorii Turneului de tenis de la Palermo cer o excepție de la regula carantinării pentru românca Simona Halep

simona halep

După măsura carantinării impusă de Italia cetățenilor români și bulgari, organizatorii turneului de tenis de la Palermo vor o derogare pentru jucătoarele provenite din aceste țări. Pe această listă se află și numele jucătoarei ce s-a impus deja la Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019, Simona Halep. Un mesaj oficial în acest sens a fost postat pe contul de Twitter oficial al Palermo Ladies Open, ce ar urma să aibă loc între 3 și 9 august. Este vorba de a 31-a ediție a acestui turneu ce se desfășoară pe zgură și pune la bătaie premii de aproximativ 200.000 de dolari.

''Am trimis de urgenţă o scrisoare ministrul Sănătăţii, Roberto Speranza, cerând o derogare pentru participanţii la Palermo Ladies Open. Măsura ar afecta o jucătoare ca Simona Halep, numărul 2 mondial şi campioana de Wimbledon, care nu ar mai putea participa la turneul de la Palermo”, au anunţat organizatorii pe Twitter.

Simona Halep a anunțat deja că va evolua doar la turneele de tenis din Europa în 2020, evitând întrecerile din China și Statele Unite ale Americii.

Mai multe articole despre:
Halep coronavirus izolare