MENIU

Orban, replică pentru Emil Boc: Într-adevăr, nu mai am benzină, pentru că viitorul sunt mașinile electrice"

Ludovic Orban, președintele PNL / Captură foto

Ludovic Orban i-a dat, astăzi, replica primarului Clujului, Emil Boc, susținător al lui Florin Cîțu la șefia PNL, care a spus recent că liderului liberalilor i s-ar fi "terminat benzina".

 Întrebat ce mai are de oferit PNL-ului, Orban a răspuns: ”Domnul Boc a spus că mi s-a terminat benzina și am recunoscut. Într-adevăr, nu mai am benzină, pentru că viitorul sunt mașinile electrice și nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterii, iar în materie de baterii, unii colegi îmi spun Duracell. N-am nevoie de benzină, am ce-mi trebuie, o energie suficient de mare astfel încât să ofer și mai mult Partidului Național Liberal decât am oferit în cei patru ani în care am condus partidul. Să nu uităm că am preluat partidul într-o stare destul de proastă, un partid aflat în opoziție, un partid în care era lumea cam demoralizată, nu mai credea în victorie și am câștigat aproape toate bătăliile, iar la finalul alegerilor care au avut loc, am dus PNL în poziția de principal partid de guvernământ.”

Replica lui Orban vine după ce, recent, primarul municipiului Cluj-Napoca, a afirmat, despre Ludovic Orban că rolul său "a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele". "Dar benzina domniei sale se apropie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, spunea Orban. 

Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt, în prezent, singurii candidați înscriși în cursa pentru funcția de lider al liberalilor. Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.