MENIU

Orban, în Parlament: Cooperarea dintre România și Israel este construită pe un fundament solid de respect reciproc şi de profundă prietenie

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților / FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Cooperarea dintre România şi Israel este construită pe un fundament "solid" de respect reciproc şi de "profundă" prietenie, a afirmat, astăzi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, în discursul susținut în plenul reunit al Parlamentului. 

Totodată, Orban a apreciat că potenţialul de aprofundare a cooperării bilaterale este  unul"enorm", punctând faptul că Israelul are o expertiză remarcabilă în domenii deosebit de relevante pentru viitor.

"Salut iniţiativa de a stimula dialogul şi cooperarea dintre companiile româneşti şi cele israeliene în beneficiul ambelor părţi. Vă asigur că, la nivel parlamentar, vom sprijini atât consolidarea relaţiilor dintre ţările noastre, cât şi toate propunerile care conduc la o viaţă mai bună pentru cetăţenii noştri", a mai spus președintele Camerei Deputaților.

Parlamentul s-a reunit, astăzi, pentru un discurs al preşedintelui Statului Israel, Reuven Rivlin, aflat în vizită de stat în România.