MENIU

Orban îi cere DEMISIA lui Florin Cîțu de la șefia PNL! Iohannis, SOMAT PUBLIC să își aducă aminte că e președintele României

Ludovic Orban, fost lider PNL / Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a lansat, astăzi, un atac virulent la adresa actualului lider liberal, Florin Cîțu, și a președintelui Klaus Iohannis. Orban a cerut demisia lui Cîțu de la șefia PNL, pe motiv că acesta "nu are nicio urmă de responsabiluate" și a demonstrat că a "execuat ordinele politice". "Sigur că azi ar fi potrivit să îi cer și demisia lui Klaus Iohannis, dar nu o să o fac, pentru că știu că o fac degeaba", a mai spus fostul lider liberal. 

"Solicit public demisia lui Florin Cîțu, care a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabilitate și a executat orbește ordinele primite.Odată cu Cîțu ar trebui să plece acasă și toți cei care l-au susținut.

Sigur că azi ar fi potrivit să îi cer și demisia lui Klaus Iohannis, dar nu o să o fac, pentru că știu că o fac degeaba. Îl somez în schimb public să-și amintească că e președintele României, să renunțe la jocurile meschine (...)

Până când PNL nu se eliberează de tutela lui Iohannis, de poftele de la Cotroceni şi nu alege ce vor cetăţenii, e sortit eşecului", a afirmat Orban, la scurt timp după votul de respingere a Cabinetului Cîțu din Parlament.

Anterior acestor afirmații, Ludovic Orban afirmase că "principalul vinovat al crizei politice prin care trece România în momentul de față este președintele Klaus Iohannis". 

Mai multe articole despre:
orban pnl demisie citu demisie iohannis