MENIU

Orban, despre cum se folosește Cîțu de programul Anghel Saligny: „Este pentru cetățeni, nu pentru încercarea unora de a-și face capital electoral”

Președintele PNL - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele PNL a declarat, marți, după ședința coaliției de guvernare, că programul Anghel Saligny este pentru cetățeni, nu pentru încercarea unora de a-și face capital electoral, referindu-se la premierul Florin Cîțu, care a avut mai multe discuții cu primarii pe această temă.

„Am avut mai multe puncte în discuție. Ne-am înțeles asupra propunerii de rectificare bugetară, care urmează să fie arobată de guvern prin ordonanță de urgență. Au fost îndepărtate ultimele puncte pe diferite teme și am convenit asupra rectificării.

Referitor la programul Anghel Saligny, colegii de la USR PLUS au formulat propuneri legate de introducere de standarde de cost. Procedură transparentă, ca cererile să se poată fi depuse online, să se poată vedea evoluția, inclusiv situația decontărilor. S-au acceptat o serie de propuneri. Discuțiile vor continua. Acest program nu se adresează doar primarilor, ci tuturor cetățenilor din toate localitățile unde se vor face modernizări”, a spus Ludovic Orban, după ședința coaliției.

Întrebat dacă se folosește Florin Cîțu de programul pentru a obține voturi, Ludovic Orban a spus: „Și dacă ar încerca nu văd ce ar avea de câștigat, noi, PNL, am susținut acest proiect încă din ianuarie. Nimeni nu trebuie să-și facă campanie. Acest proiect este pentru cetățeni, nu pentru încercarea unora de a-și face capital electoral”.

Referitor la condiționarea USR de acceptare a programului PNDL 3 în schimbul desființării SIIJ, președintele PNL a spus: „Obiectivul desființării Secției Speciale este asumat în cadrul coaliției. Este un obiectiv pe care îl vom atinge, nu este doar al unei părți a coaliției”.

Mai multe articole despre:
ludovic orban alegeri pnl program congres