MENIU

Orban, ATAC la „echipa demolatoare”: „Soluția Cîțu NU mai există. Nu mai are capacitatea de a forma un guvern”

Ludovic Orban

Ludovic Orban l-a atacat, marți, pe Florin Cîțu pentru deciziile politice pe care le-a luat de când a devenit președintele PNL. Acesta a spus că Florin Cîțu nu mai poate fi premier.

„Sunt convins că această propunere pentru că întenția lui Florin Cîțu este aceea de a consuma prima desemnare.

Nici USR, nici UDMR nu a contestat dreptul PNL d ea desemna premierul. Cei care au luat decizia de a nu merge cu o propunere de premier sunt cei din gașca demolatoare, care se cramponează de persoana lui Florin Cîțu, neînțelegând că acesta nu mai poate forma un Guvern.

Desemnarea lui Dacian Cioloș va adânci ruptura dintre PNL și USR. Sunt convins că intenția ascunsă din spatele acestei desemnări se ascunde dorința ca, la a doua desemnare, să fie desemnat, tot Florin Cîțu. Decizia prelungește criza", a spus Ludovic Orban.

„Trebuie să fii cu ochelari de cal, orb, să nu te uiți în partidul tău și să vezi că ai foarte mulți oameni decenți, serioși, care pot gira funcția de premier. Eu nu mă cramponez neapărat de propunerea formulată de parlamentari. Pe de altă parte, să te duci la negocieri când țara arde, la ușă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu te duci să propui o soluție pentru rezolvarea crizei, mi se pare ceva de noaptea minții. Parcă cineva le-a spălat creierele, se duc ca orbeții către prăpastie”, a spus Orban.

Mai multe articole despre:
orban atac guvern pnl echipa citu