MENIU

Ora 18:00, Culisele statului paralel: De ce fug judecătorii de dosarul lui Dragnea. Ce ascunde vizita în SUA

Liviu Dragnea / Foto: Inquam Photos

Dezvăluiri bombă despre dosarul Dragnea-Trump. Cinci judecători s-au recuzat până acum, iar al șaselea a fost obligat să preia dosarul. Aflați care sunt implicațiile acestui scandal care merge până la vârful politicii americane, în această seară, la Culisele Statului Paralel, de la ora 18.00. 

De ani de zile, toți liderii politici din România dau din coate și aruncă sume uriașe pe firme de lobby, doar pentru a intra în grațiile partenerului strategic SUA. 

Dosarul vizitei lui Dragnea la Washington este primul de acest tip, deși atât Năstase, cât și Ponta sau Antonescu au angajat firme care să-i pună la masă cu liderii SUA. 

Amănunte incendiare, în această seară, despre culisele întâlnirii lui Dragnea cu Trump. 

În același timp, șeful DNA se plânge ca milionarii găsiți vinovați în urma dosarelor instrumentate de procurori își ascund averile cu îndemânare. ANAF ridică din umeri când vine vorba de recuperarea prejudiciilor. Peste un miliard de euro ar fi trebuit să intre în bugetul țării. De ce nu s-a întâmplat acest lucru? Aflați în această seară, de la ora 18, la Culisele Statului Paralel.