MENIU

Şedinţă de urgenţă Klaus Iohannis - PNL

<p>Klaus Iohannis</p>

Liderii PNL au avut o ședință, marți, cu președintele Klaus Iohannis.

Întâlnire de taină, între șeful statului și conducerea PNL. Klaus Iohannis și liberali din conducerea PNL au discutat aproape 3 ore, la o vilă de protocol. La întâlnire au participat Ludovic Orban, Iulian Dumitrescu, Florin Cîțu, Rareș Bogdan, Vasile Blaga, exponent al aripii PDL, dar și alți liberali.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, liberalii au avut o intalnire de "coordonare si consultare". Au discutat aspecte care tin de agenda europeana, detalii legate de summitul Partidului Popular European care va avea loc la Sibiu, dar si despre referendumul propus de Klaus Iohannis.

Nu este prima intalnire de acest fel care are loc intre seful statului si liberalii. PNL il sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

Liberalii vor mai avea o intalnire cu presedintele saptamana aceasta. Vor merge joi, la Palatul Cotroceni, la consultari pe tema referendumului. Klaus Iohannis propune interzicerea gratierii infractiunilor de coruptie si, totodata, vrea sa interzica Guvernului sa adopte OUG pentru infractiuni, pedepse si organizare judiciara.

Liberalii s-au angajat in fata presedintelui sa se implice in campania electorala pentru ca referendumul sa fie validat.

 

 

Mai multe articole despre:
PNL Klaus Iohannis