MENIU

Oprea, după ce a scăpat de urmărirea penală: A murit un copil, voi duce această cruce toată viaţa

Oprea, după ce a scăpat de urmărirea penală: A murit un copil, voi duce această cruce toată viaţa

Gabriel Oprea a declarat, luni, dupa votul din plenul Senatului - in care s-a respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale pentru ucidere din culpa, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina - ca incidentul este o cruce pe care o va duce toata viata.

El a precizat ca nu a dorit sa ii plictiseasca pe colegi, astfel ca nu a mai citit cele 10 pagini de discurs pe care le pregatise.

"Dincolo de tragedie, a murit un copil, un coleg. Ma aflam la datorie, nu am fost nici la restaurant, nici cu alte persoane in masina", a spus Oprea. Acesta a adaugat ca incidentul este "o cruce" pe care o va duce toata viata.

Gabriel Oprea a mai spus ca politistul a trecut in acea zi de patru ori pe langa acea groapa. "Inainte sa ajunga echipajul de politie si motociclistul, au fost avertizati prin radio, li s-a spus ca urmeaza o groapa si au confirmat", a mai povestit Oprea, adaugand ca cel din masina de politie era nasul lui Gigina.

"Din ce stiu, chiar i-a spus: Nu cred ca e bine sa vii in seara asta", a adaugat Oprea.

Senatorul a mai precizat ca, din ceea ce stie din ancheta, nu a fost semnalizata corespunzator acea lucrare pe carosabil, scrie ziare.com.

Mai multe articole despre:
Gabriel Oprea Bogdan Gigină