MENIU

Operațiunea Hidra: Percheziții la familiile beizadelelor din București - Vlad Pascu, adus la DIICOT: "Nu pot să dau timpul înapoi"

Vlad Pascu, adus la DIICOT / Foto: INQUAM (Octav Ganea)

Poliția a demarat joi dimineața operațiunea Hidra în cadrul căreia sunt percheziții la familiile mai multor adolescenți de bani gata care ar fi implicați în consumul și vânzarea de droguri.

Familia lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a produs un accident teribil în 2 Mai, este vizată de mai multe percheziții în cadrul acestei operațiuni. Sunt vizați de percheziții mai mulți oameni din anturajul familiei lui Vlad Pascu, majoritatea perchezițiilor sunt în Capitală. Dosarul ar fi fost preluat de la Constanța.

Cercetările anchetatorilor arată că cei vizați de percheziții ar fi specializați în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu potențial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat.  Aceștia ar fi procurat drogurile în diferite modalități, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

Mai multe articole despre:
perchezitii vlad pascu