MENIU

Oncolog, adevărul despre tratamentele alternative: "Dacă ar exista o BURUIANĂ VINDECĂTOARE..."

Vitamina C, singurul remediu cu rol antineoplazic

Prof. dr. Florin Bădulescu, preşedintele Societăţii Române de Oncologie, a dezvăluit adevărul despre tratamentele alternative antineoplazice.

În dorinţa de a învinge nemiloasa maladie neoplazică, bolnavii caută tot felul de soluţii în afara terapiilor standard recomandate de medic. Unele sunt de bun-simţ şi se bazează pe o alimentaţie echilibrată, în timp ce altele sunt radicale, drastice şi nu de puţine ori chiar dăunătoare, scrie ziarulring.ro.

"Dintre toate terapiile neconvenţionale, nu pot recomanda niciuna ca anticancerigenă cu efect dovedit. Cancerul este un raport între celulele aberante şi cele normale din organism. Vitamina C este singurul remediu cu rol antineoplazic care, în doze foarte mari, poate omorî celulele canceroase. Şi noi, oncologii, o recomandăm intravenos, dar să nu fiu înţeles greşit: ea nu distruge boala. Nu face rău, dar s-a dovedit ştiinţific că poate stagna anumite celule din tumori. Este greu să spui despre un remediu că este anticancerigen pentru că nu există cancer, ci cancere", ne-a explicat prof. dr. Bădulescu.

"În Occident se recomandă tratamente alternative doar când nu mai există alternativă terapeutică standard pentru pacient sau când acesta optează special pentru astfel de terapii. Dacă ar exista o buruiană vindecătoare, toate guvernele ar da ordin să o folosim", afirmă specialistul.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.


Mai multe articole despre:
cancer terapii alternative cancer