MENIU

Omul care știe deja decizia lui Toader în privinţa șefei DNA. "Verdictul este..."

Decizia ministrului Justiției Tudorel Toader în privinţa șefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, urmează să fie anunțată joi la ora 18.00. Un fost premier spune că știe deja care este verdictul.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va anunţa mâine, la ora 18:00, dacă va cere revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Titularul de la Justiţie a amânat cu o săptămână decizia, dar Victor Ponta spune că ştie deja ce se va întâmpla. În direct la un post TV, fostul premier a spus că s-a produs un troc între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis.

"S-a negociat deja între Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea. Ce mai contează ce a spus Tudorel Toader? Doamna Kovesi îşi termină mandatul. Nu s-a schimbat niciun alineat la legile justiţiei, un cuvânt, o literă, nimic. Dacă ministrul Justiţiei nu face nimic, Dragnea care e şeful României nu face nimic, eu ce să fac? ... E un blat politic, eu așa interpretez, dacă nu s-a făcut până acum, nu se va mai face. Doamna Kovesi o să își termine mandatul", a spus Ponta care a continuat războiul de la distanţă că şeful PSD, Liviu Dragnea.

"La Cotroceni merge doar Dragnea, eu nu. Eu sunt penal. Mi-au pus sechestru pe casă. Să vedem dacă face ceva ministrul Justiţiei. Dacă m-ar chema Inspecţia Judiciară, evident că voi prezenta aceste lucruri", a mai spus Ponta.

Mai multe articole despre:
Kovesi tudorel toader