MENIU

Olguța Vasilescu, atac dur la un serviciu secret

Deputata Lia Olguţa Vasilescu (PSD) a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, la dezbaterile privind constituirea Comisiei de anchetă referitoare la votul din 26 mai, că nu este normal ca "un serviciu secret militarizat" să se ocupe de numărarea voturilor la alegeri.

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat că "nu există în nicio ţară din lume ca un serviciu secret să opereze tabletele" la alegeri.

"Avem ceva de ascuns? Are vreunul dintre partide ceva de ascuns? Dacă nu, haideţi să răspundem tuturor întrebărilor lansate în spaţiul public de oameni cu vederi de dreapta, nu de stânga. Hai să vedem de ce aceşti oameni ne spun că sunt mii de secţii din România care nu se închid pe cheie. Să vedem de ce au simţit un milion de oameni din România să facă turism în ziua votului în comune care nu aveau niciun fel de atracţie turistică. Haideţi să vedem dacă, într-adevăr, în multe secţii de vot a fost viciat acest proces. Pentru că Guvernul, din punct de vedere administrativ, a organizat aceste alegeri, dar să nu uităm că la tabletă a fost un serviciu militarizat şi că nu există în nicio ţară din lumea asta un serviciu secret să opereze tabletele", a afirmat Olguța Vasilescu în Parlament.

Parlamentul a decis miercuri constituirea Comisiei speciale de anchetă privind investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Mai multe articole despre:
Lia Olguta Vasilescu