MENIU

Oferte eMAG la televizoare Samsung. Reduceri la peste 100 de modele

Acest prim model are o diagonală de 80 de centimetri, ceea ce îl face potrivit pentru bucătăria dumneavoastră. Specialiștii de la Samsung promit imagini la o calitate superioară, fără distorsiuni, datorită tehnologiei Ultra Clean View. Cei de la eMAG au pus o reducere de 31% la pretul initial. 

Oferta completă la televizoarele marca Samsung o puteți afla accesând următorul link. 


Nu mai este nicio surpriză pentru nimeni faptul că cel mai mare retailer online, și anume, eMAG, are cele mai bune oferte de pe piață. Organizează numeroase campanii în care o plajă largă de produse intră la reducere, până la jumatate de preț. Oferte imbatabile, pe care e bine să le urmăriți, din când în când, pentru că nu se știe ce comori găsiți.


Produsele de la eMAG sunt printe cele mai diverse: electrocasnice, accesorii pentru casă, produse pentru îngrijirea personală, jucării, produse auto ori pentru timpul liber. Fie că sunteți în căutare de aparate electrocasnice, ori vi s-a stricat televizorul, sau pur și simplu doriți să faceți un cadou, acum este momentul perfect.


Deoarece am găsit reduceri de neegalat în categoria Televizoare și Accesorii , trecem și noi, în articolul de astăzi, cele mai bune oferte ale marelui producător Samsung.


Am selectat cu atenție și iată ce produse ne-au captat interesul:

Televizor LED Smart Samsung 32 M5502


Detalii despre acest prim produs puteți găsi AICI


Televizor LED Smart Samsung 40MU6102
Al doilea produs selectat are o rezoluție 4K Ultra HD. A fost realizat cu o diagonală de 100 de centimetri și poate fi încadrat perfect și în spațiile mai înguste deoarece este slim.
Oferta completă AICI 

Televizor LED Smart Samsung 49MU7002
Reducerea de 37% ne-a determinat să alegem pentru lista noastră și acest model. Producătorul Samsung a creat numeroase funcții pentru modelul 49 MU7002. Luminozitate mai mare, culori puternice și nu are ramă, pentru scene din filme ca la cinema. Ce mai are special? One Connect, o intrare de USB unică care vă scutește de cablurile încurcate.
Produsul îl puteți vedea AICI 

Televizor LED Smart Samsung 55MU7002
Incredibil dar acest model are o reducere de 42%, ceea ce diminuează foarte mult prețul initial pentru un produs de foarte bună calitate, care are introdusă o rezoluție de 4K Ultra HD și o diagonală de 138 de centimetri.
Oferta completă AICI 

Televizor QLED Curbat Smart Samsung 55Q7C
Modelul 55 Q7C are player multimedia integrat, Wi-fi integrat, o diagonală de 138 de centimetri și este tip QLED. Oferta pentru acest model o găsiți AICI 

Televizor QLED Smart Samsung 65Q7F
Tehnologia QLED a fost inventată de Samsung, iar producătorul spune despre Quantum Dot că redă aceleași culori ca și natura. Asta pentru cele mai bune imagini statice sau în mișcare. Dispune de rezoluție 4K Ultra HD, diagonală de 163 de centimetri, destule ieșiri și intrări pentru cabluri și are o reducere de luat în seamă.
Detalii despre preț și caracteristici aflați AICI 

Televizor LED Smart Samsung 50KU6092
Displayul este plat, cu o diagonală de 125 de centimetri, are integrat sistemul pentru sunet Dolby Digital Plus Bass și este un smart TV.
Detalii AICI 

Oferta completă la televizoarele marca Samsung o puteți afla accesând următorul link. 

 

Mai multe articole despre:
null