MENIU

OFERTE DE REVELION

Preţuri mari şi alternative limitate

Odată trecută febra Crăciunului, începe cea a Revelionului. Cei care nu s-au hotărât încă unde să petreacă Anul Nou pot apela chiar şi acum la operatorii de turism şi pot primi oferte de ultim moment. Dezavantajele sunt însă destul de multe: preţul mai ridicat şi alternativele limitate.
Text montaj
Nehotărârea costă. De acest lucru ar trebui să ţină seama cei care nu s-au grăbit să-şi planifice din timp vacanţa de sărbători. Operatorii de turism îi aşteaptă acum cu ofertele last minute, ce includ fie destinaţii mai puţin dorite, fie locuri de cazare la care alţii au renunţat.

[SINCRON] Mihai Pastia, [R 439
22.22] Avantajele acestor oferte sunt că, practic, cei care se hotărăsc în ultimul moment găsesc o posibilitate de a-şi petrece sărbătorile. Dezavantajul este că preţul e ceva mai mare şi nu întotdeuna ceea ce doreau ei corespunde cu ce e la faţa locului.[22.48 ]

Un tur pe site-urile agenţilor ar fi extrem de avantajos pentru cei care nu s-au hotărât unde să-şi cheltuie banii de sărbători. Decizia trebuie să fie însă foarte rapidă pentru că şi aceste locuri se vând repede. Pentru cei care doresc să rămână în ţară ofertele last minute au ca destinaţii, în general, staţiunile balneoclimaterice, Valea Oltului şi zona Moldovei. În ce priveşte destinaţiile externe, cele mai multe sunt pentru Grecia, Bulgaria, Ungaria şi chiar Cehia dar şi pentru locuri preferate de turiştii care practică sporturi de iarnă, ca Austria. Cu puţin noroc şi cei foarte pretenţioşi pot găsi oferte cu destinaţii calde, cum ar fi Maroc, Egipt şi chiar Kenya. Un lucru e cert. Operatorii de turism spun că numărul celor care lasă totul pe ultima sută de metri este în scădere, şi că în foarte scurt timp marea majoritate a românilor îşi va planifica vacanţele din timp.
Mai multe articole despre:
null