MENIU

Oferta zilei la Elefant.ro. Reduceri la Monopoly, Catan, Lego și sute de jucării

Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie trebuie să începeți să faceți deja lista pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun. Iar cel mai bine, pentru ca sacul să fie cât mai plin, cadourile se cumpără atunci când sunt oferte. Elefant.ro anunță o serie de reduceri consistente la mai multe categorii de jocuri și jucării. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte la jucării. 

Întreaga listă de reduceri la jocuri și jucării, de la Elefant.ro, o găsiți AICI

Reducere 45%. Jucarie ideala pentru dezvoltarea bebelusului. Cele 3 papusi cu clopotel, aparatul de gimnastica si cele 6 jocuri antrenante de lovire a tesaturii il stimuleaza pe cel mic sa se miste, sa apuce cu mana si sa-si imbunatateasca coordonarea ochi-mana. Jucaria raspunde curiozitatilor copilului, dezvoltandu-i abilitatea de explorare, de recunoastere, stimuleaza simturile.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI

Reducere 30%. Catan este numita insula pe care tu si prietenii tai ati descoperit-o. Sunteti primii locuitori. Sunt construite asezari, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la orase prin intermediul comertului. Uneori exista lut din abundenta, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilitati pentru tine si pentru ceilalti colonisti. In curand va fi aglomeratie pe insula - competitia pentru terenuri, materii prime si putere incepe. In final este clar, va ramane doar un conducator al insulei Catan.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 45%. Ceas de perete reprezentand indragitul personaj Disney - Winnie the Pooh. Dimensiuni ceas: 35 x 30 cm.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 35%. In jocul de societate Regele din Tokyo, fiecare jucator reprezinta un monstru Kaiju - monstrii mutanti, roboti giganti si extraterestrii - toti luptandu-se pentru a fi Regele din Tokyo. La inceputul turei dai cu 6 zaruri. Pe zaruri vei gasi unul din urmatoarele simboluri: 1, 2 sau 3 puncte de victorie, energie, vindecare sau lovituri. Pe parcursul a trei aruncari de zaruri, vei putea alege ce pastrezi si ce nu din zaruri, depinde de ce vrei sa pastrezi: puncte de distrugere, energie, vindecare sau sa faci lovituri.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 25%. Joc Abalone - limba romana. Peste 20 de ani de existenta! Milioane de jucatori! Doi campioni se aseaza de o parte si de alta a tablei hexagonale de joc ce contine bile albe si negre. Scopul tau: sa impingi 6 dintre bilele adversarului afara de pe tabla. Ticluieste-ti atacul dar nu ignora apararea. Observa, planuieste si cantareste-ti optiunile la fiecare mutare!

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 10%. LEGO Star Wars, Vehiculul AT-TE al capitanului Rex. Al cincilea frate al Inchizitorului Imperial si complicele sau Stormtrooper incearca sa urce la bordul AT-TE modificat al capitanului Rex AT-TE pentru a prelua controlul. Acest batran AT-TE nu este foarte aratos, dar are macarale, scari si un tun montat sus. Ajuta-l pe Rex si pe prietenii lui clonele, Comandantul Gregor si Comandantul Wolffe, sa tina la distanta dusmanii lor imperiali cat timp este nevoie si sa respinga atacul asupra puternicului AT-TE. Asa cum este prezentata si in serialul Star Wars Rebels, aceasta casa mobila a Capitanului Rex si a compatriotilor lui clonele dispune de 2 macarale, 4 scari, panouri blindate, un tun montat in partea superioara, cu proiectile activate prin arc, picioare mobile si un maner pentru ridicarea vehiculului.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 10%. Catan - jocul de baza compact. Oriunde ati fi – in tren, in cabana la munte sau la picnic – puteti avea cutia compacta a jocului legendar CATAN la voi! Aceasta cutie, care va ocupa foarte putin spatiu, va ofera o harta de joc variabila. Drumurile, asezarile si orasele sunt in siguranta pe plansa cu ajutorul sistemului de fixare. Chiar si zarurile, multumita cutiei lor speciale, nu se vor pierde. CATAN compact este practic, se potriveste la fix in bagaj si totusi contine toate elementele jocului “mare” CATAN.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 15%. Joc Monopoly - standard, limba romana. Cel mai faimos joc de tranzactii imobiliare, in varianta standard, cu strazile din Bucuresti. Misca-te pe tabla, vinde si cumpara proprietati si construieste case si hoteluri din mers. Scopul e sa faci tranzactii profitabile si sa te imbogatesti rapid - in curand vei detine totul!

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.

Reducere 45%. Puzzle 3D Statuia Libertatii, 39 piese. Statuia Libertatii este un simbol universal recunoscut din New York si un simbol al libertatii politice si a democratiei. Este situata pe Liberty Island din New York Harbour si a fost construita intre 1875-1886. Acum va puteti construi propriul model 3D al Statuia Libertatii cu ajutorul acestui puzzle care contine 39 piese. Nu necesita lipici, puzzle-ul se construieste prin imbinarea pieselor.

Întreaga ofertă Elefant.ro la jocuri și jucării o găsiți AICI.