MENIU

Oferta zilei. Cele mai tari reduceri la electrocasnice

Cei care vor să-și cumpere electrocasnice astăzi au la dispoziție câteva oferte tentante de la Cel.ro. Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante reduceri. 

Reducere 550 de lei. Cuptor incorporabil Gorenje. Pentru acei oameni care doresc să prepare acasă pâine, lasagna, tarte sau alte feluri de mâncare similare, am creat o tavă specială, adâncă de 5 cm. Tava este emailată cu email EcoClean, pentru a putea fi mai usor curătată cu apă de la robinet, fără a mai utiliza produse chimice de curătare. În plus, peretii cuptorului nu se vor mai murdări asa usor, deoarece marginile tăvii sunt usor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grăsime. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la cuptoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 180 de lei. Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462 Electric 65L Grill Timer Clasa A Inox. Putere 3100W, ușă cu trei straturi, ventilator cu convecție. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la cuptoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. Plita incorporabila Hansa BHGI64018 Gaz 4 Arzatoare Aprindere electrica Inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la plite găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 27%. Plita incorporabila Hansa BHGI63112035 Gaz 4 Arzatoare Negru. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la plite găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 19%. Hota telescopica Hansa OTS625IH. Întreaga listă de hote de la Cel.ro o găsiți LA ACEST LINK

Samsung RT25HAR4DS9 cu capacitatea totala neta de 255 litri asociaza tehnologia durabila si eficienta din punct de vedere energetic cu functiile inovatoare care pastreaza alimentele pentru perioade mai lungi de timp. Noua tehnologie inteligenta si durabila Samsung asigura o performanta pe termen lung.

Compresorul Digital InverterSpre deosebire de compresoarele traditionale, care doar pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Astfel, acesta functioneaza fiabil, reduce uzarea si ofera o durabilitate sporita si reduce la minim zgomotul. In plus, puteti sta linistit in privinta facturii la energia electrica si beneficiati de o garantie de 10 ani.

Zona Moist FreshZona Moist Fresh de la Samsung este un sertar special conceput care ofera un mediu optim de stocare a alimentelor perisabile, astfel incat isi mentin prospetimea mai mult timp. Sigiliul etans impiedica iesirea umiditatii atunci cand nivelurile de umiditate sunt scazute, iar o sursa de ventilatie elimina umiditatea in exces atunci cand nivelurile de umiditate sunt prea ridicate.

Easy SlideCautatul prin frigider inseamna de multe ori o adevarata cursa cu obstacole printre alimente, insa raftul cu glisare usoara Easy Slide este fixat pe balamale rotative si se gliseaza in exterior, astfel incat sa organizati eficient si sa accesati cu usurinta alimentele. In plus, vedeti exact ce ati depozitat in spate.

Big GuardIdeal pentru o familie insetata, Big Guard este mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale. Asadar, puteti depozita cutii mari de lapte si suc pe usa, alaturi de doua randuri de doze si sticle de bauturi. in plus, Big Guard este perfect pentru racirea sticlelor de bautura inalte.

Pachet racire în eventualitatea unei intreruperi de curent, pachetele Cool Pack din interiorul congelatorului mentin alimentele inghetate timp de pana la o ora in lipsa energiei electrice. Astfel, compartimentul congelatorului poate sa ramana rece pana la opt ore, astfel incat alimentele sa nu se topeasca sau sa se deterioreze. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

 

Combina frigorifica Bosch KGV36UL30. Lămpile LED aduc un concept de iluminat complet nou frigiderelor tale garantând o lumină uniformă, dar nu orbitoare, a interiorului. Lămpile LED utilizează mai putină electricitate decât cele conventionale pentru frigider si durează toată durata de functionare a aparatului.

SuperFreezing protejează alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci când adaugi noi alimente în congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Aparatele cu functie de congelare automată revin la functionarea normală imediat ce se atinge temperatura necesară. În acest fel se previne risipa de energie.

Combinele frigorifice încorporează o tehnologie de reglare si control de înaltă calitate, care asigură temperatura constantă astfel încât alimentele tale să se mentină proaspete mai mult timp. Afisajul digital (via LED) este clar si usor de utilizat. Temperatura tintă poate fi setată cu precizie la cel mai apropiat grad din exterior, care garantează un consum redus de energie si functionare eficientă. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 720 de lei. Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSAEF 288L A+ Full NoFrost. Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare uşoară este construit pe balamale glisante şi poate fi scos cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.

Spre deosebire de compresoarele convenţionale, care dispun doar de două comenzi, de pornire şi de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate şi a şabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menţine constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim. În plus, vă veţi bucura de liniştea interioară adusă de facturile reduse de energie şi de garanţia de 10 ani.  Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri frigidere găsiți LA ACEST LINK.

Masina de spalat rufe Arctic ALD5000A++ 5 kg 1000rpm A++. Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

Prin intermediul celor 4 senzori speciali, tehnologia Smart Sensors iti asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale.

Optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece!

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1074BW 7 kg 1000rpm A+++ . Cu Electrolux FlexManager puteţi avea cea mai bună îngrijire pentru hainele dumneavoastră. Flexibilă şi convenabilă, poate fi setată să regleze durata ciclului, să îl întârzie sau să reducă durata de spălare.

Această maşină de spălat rufe de capacitate mare are o deschidere foarte mare care face ca încărcarea şi descărcarea rufelor să se facă mult mai uşor – chiar şi pentru articolele mari, cum ar fi păturile.

Această maşină de spălat rufe cu AutoSense vă oferă toată flexibilitatea de care aveţi nevoie. Aceasta are un tambur foarte mare pentru a spăla încărcăturile mari într-un singur ciclu, în timp ce pentru încărcăturile mici reglează automat durata şi consumul de apă şi energie.

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.