MENIU

Oferta zile la mașini de spălat. Magazinul cu cele mai tari oferte

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat, puteți studia și oferta Cel.ro de zilele acestea. Iată câteva dintre cele mai tentante reduceri. 

Întreaga listă de reduceri mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1074BW 7 kg 1000rpm A+++ . Cu Electrolux FlexManager puteţi avea cea mai bună îngrijire pentru hainele dumneavoastră. Flexibilă şi convenabilă, poate fi setată să regleze durata ciclului, să îl întârzie sau să reducă durata de spălare.

Această maşină de spălat rufe de capacitate mare are o deschidere foarte mare care face ca încărcarea şi descărcarea rufelor să se facă mult mai uşor – chiar şi pentru articolele mari, cum ar fi păturile.

Această maşină de spălat rufe cu AutoSense vă oferă toată flexibilitatea de care aveţi nevoie. Aceasta are un tambur foarte mare pentru a spăla încărcăturile mari într-un singur ciclu, în timp ce pentru încărcăturile mici reglează automat durata şi consumul de apă şi energie.

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.

Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QXLE 9 kg 1400rpm A+++. Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere.

Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute*. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie.

Cu o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.

Motorul cu invertor digital asigura o eficienta energetica superioara, reducerea la minim a zgomotului si performanta de durata. Foloseste magneti puternici, pentru o performanta mai silentioasa si mai puternica, insa consuma mai putina energie decat un motor universal. Si, prin eliminarea periilor, ofera o durabilitate exceptionala, sustinuta de o garantie de 10 ani.

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90J6410AW. Spălati la rece, economisiti energie Faceti mari economii de energie spălând multe haine la temperaturi scăzute, folosind tehnologia Eco Bubble. Bulele activează detergentul, astfel că acesta penetrează rapid materialul si elimină murdăria cu usurintă, chiar si în apă rece (15°C).

Spălare eficientă în mai putin de o oră Noua masină de spălat Samsung poate termina de spălat în doar 59 de minute. Utilizează Speed Spray pentru a clăti mai eficient hainele si accelerează ciclul de stoarcere pentru a termina de spălat în doar 59 de minute.

Dezinfectati-vă hainele cu aer Tehnologia Air Wash dezodorizează si dezinfectează hainele, pentru ca ele să aibă tot timpul un miros proaspăt. Utilizând doar aer încălzit, mirosurile neplăcute si bacteriile sunt eliminate fără a folosi apă, detergent sau alte substante chimice.

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.

Masina de spalat rufe LG Titan 2 F12U2TDN5 8 kg 1200rpm A+++. TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativă a timpului total de spălare, realizeză economie de energie si oferă ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray îmbunătăteste performantele deja exceptionale de spălare si clătire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash să deruleze mai rapid un întreg ciclu de spălare.

Pe lângă reducerea duratei unui program de spălare obisnuit la 59 de minute, TurboWash permite realizarea unor economii de energie impresionante si mentinerea performantei de spălare. LG Turbowash reduce consumul de energie cu până la 15 procente si consumul de apă cu până la 40 de procente. Mai rapid, mai curat, cu consum redus de apă si electricitate.

Datorită design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza miscări variate ale cuvei sau o combinatie de miscări diferite în functie de programul de spălare ales. Această functie, împreună cu viteza de rotire controlată si cu abilitatea cuvei de a se roti atât spre stânga, cât si spre dreapta, contribuie la îmbunătătirea semnificativă a performantelor de spălare, oferind rezultate perfecte de fiecare dată. 6 tipuri de miscări de spălare permit o spălare personalizată pentru toate tipurile de materiale si oferă o performantă de spălare îmbunătătită.

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.


Masina de spalat rufe Arctic ALD5000A++ 5 kg 1000rpm A++. Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

Prin intermediul celor 4 senzori speciali, tehnologia Smart Sensors iti asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale.

Optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece!

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.

Masina de Spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C ECO A+++. Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. Indesit ofera un numar variat de programe speciale pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi.

Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

Mai multe detalii și întreaga oferta la mașini de spălat o găsiți LA ACEST LINK.