MENIU

Oferta începutului de an la Vola.ro. Reduceri la vacanțe în Veneția

În acest oraş din Europa nu există nicio maşină. Ai vrea să locuieşti acolo?

Cei care vor să călătorească anul acesta pot să-și facă planurile de vacanță încă de acum. Vola.ro anunță câteva oferte atractive și pentru Veneția.

Platforma online de rezervări de vacanțe și bilete de avion Vola.ro anunță câteva oferte atractive la city break-uri Veneția. 

Pachetele de cazare la mai multe hoteluri sunt reduse cu peste 35%. De exemplu, dacă vreți un hotel care se află la doar 1,2 kilometri de centru Veneției, pentru un pachet în care sunt incluse și biletele de avion dus-întors plătiți cu aproape 100 de euro mai puțin.

Sunt pachete care costă și sub 140 de euro. De asemenea, în acestea sunt incluse pe lângă cele 3 nopți de cazare și biletele de avion.

Mai multe detalii și întreaga ofertă city break Veneția de la Vola.ro o găsiți - AICI.

Potrivit Vola.ro, city break-ul la Venetia nu ar fi complet fara o vizita la palatul conceput in stil renascentist, Palatul Dogilor, aflat imediat langa Bazilica San Marco. Este un exemplu de arhitectura gotica venetiana si de-a lungul timpului a servit ca Senat, centru administrativ, tribunal si inchisoare pana in 1797.

Decoratiunile palatului sunt impresionante, cu sculpturi ale unor animale, flori si reprezentari ale lunilor anului sau scene si personaje biblice: Judecata lui Solomon, Noah, Adam si Eva sau Arhanghelul Gabriel. Interiorul sau este un muzeu ce gazduieste picturile artistilor venetieni Tintoretto si El Verones.

Biletul pentru Palat este inclus in pretul turului si va permite intrarea fara a astepta la coada. Palatul poate fi vizitat in aproximativ 1 ora, iar pretul porneste de la 30 euro/ persoana, spune Vola.ro.

Cei de la Vola.ro mai spun că cel mai bun mod de a aprecia frumusetea si unicitatea unui oras construit pe apa este de a-l explora cu barca. Plimbandu-va pe Marele Canal din Venetia si pe canalele minore, veti descoperii palate splendide, biserici minunate, cele 400 de poduri ale orasului, Piata San Marco, Bazilica San Marco si Palatul Dogilor. Turul pe Marele Canal aduce magia Venetiei si este ideal pentru fotografii memorabile. Spre deosebire de o plimbare cu gondola, acest tur pe Grand Canal cu barca va duce prin mai multe zone ale orasului, pentru o cunoastere profunda a Venetiei, „Orasul plutitor”.