MENIU

ȘOCANT! A vrut să-i facă o farsă iubitului, dar s-a sinucis din greșeală

După o discuție în contradictoriu cu partenerul ei și pe fondul consumului de alcool, o britanică și-a luat viața în camera ei de hotel din Thailanda. Familia ei susține că a făcut-o din greșeală.

Abigail Brown (26) se afla în vacanță alături de iubitul ei, James Brun (30), un luptător de arte marțiale. Acesta le-a trimis dureroasa veste părinților tinerei după ce a găsit-o spânzurată în camera de hotel din Phuket, relatând că se certaseră dintr-un motiv banal, iar ea a băut prea mult și s-a întors în camera de hotel supărată.

Prietenul ei a revenit la hotel după circa trei ore de la incident.

Familia lui Abigail susține că aceasta a vrut doar „să-l sperie” și să-i arate că este supărată, dar probabil nu și-a dat seama ce face.

„Abi era o fată sănătoasă, atât fizic, cât și psihic. Niciodată nu a avut tentative de sinucidere și mereu privea viața cu umor și curaj. James este un om blând și a avut mereu grijă de ea. Nici nu s-au certat în mod real, a fost doar o tachinare”, susține mama lui Abigail.

Familia a primit consiliere psihologică în cadrul unui centru care sprijină familiile care s-au confruntat cu cazuri de sinucidere.