MENIU

Oamenii s-au oprit să-l pozeze. Mesajul amuzant care a apărut pe o stradă din România

Un bar din România a decis că nu poate sta departe de isteria creată în jurul jocului ”Pokemon GO”, astfel că își face publicitate în stradă, printr-un mesaj amuzant. 

În timp ce utilizatorii jocului ”Pokemon GO” îl caută pe Pikachu peste tot prin oraș, reprezentanții unui bar din zonă îi informează că dacă închid pentru câteva clipe aplicația și intră în local nu vor regreta. Înăuntru se află ceea ce căutau, spun ei. ”Cel mai rar pokemon îl găsiți la noi... Vodkachu”, scrie pe o pancartă din fața barului. Imaginea cu ea s-a răspândit pe Facebook.

Jocul ”Pokemon GO” a fost lansat în urmă cu aproape două luni și, la scurt timp după apariție, era deja jucat de milioane de oameni.

Acesta folosește realitatea augmentată și presupune ca utilizatorul să se plimbe pe jos pe străzi sau prin parcuri pentru a găsi creaturi virtuale, denumite ”Pokemoni”, pe o hartă care, folosind coordonatele GPS ale telefonului mobil, o imită pe cea reală. Cu alte cuvinte, utilizatorul este nevoit să se deplaseze în viața reală până în anumite locuri din oraș pentru ca ”Pokemonii” să devină vizibili pe ecranul smartphone-ului și să poată fi prinși în joc.

Mai multe articole despre:
vodka Pokemon Pikachu Pokemon GO pokemon rar