MENIU

Oameni în lacrimi părăsesc sediul de campanie al lui Hillary Clinton

Stare de șoc la sediul de campanie al lui Hillary Clinton

Stare de ȘOC la sediul de campanie al candidatului democrat, Hillary Clinton: oameni în lacrimi părăsesc sediul de campanie, potrivit CNN.

Pe măsură ce rezultatele alegerilor din SUA indică tot mai clar că Trump va deveni cel mai puternic om de pe Planetă, starea de spirit la sediul lui H. Clinton se

"Scenele de aici sunt extrem de diferite de cele din urmă cu câteva oră. LA început oamenii erau fericiți și relaxați, acum sunt tot mai multe persoane care plâng și pleacă de la sediul de campanie", a transmis corespondentul CNN.

Tot mai mulți dintre susținătorii lui H.Clinton au părăsit sediul de campanie cu mult timp înainte ca toate voturile să fie numărate.

"Sunt în stare de șoc, cei mai mulți se așteptau să celebreze prima femeie la conducerea SUA", mi spune corespondentul CNN.

Urnele s-au închis în SUA și voturile sunt numărate chiar în aceste momente. Câștigătorul alegerilor trebuie să obțină un total de 270 de electori.

Potrivit estimărilor CNN, Hillary Clinton câștigă în Nevada, un important stat cheie, și ajunge la 215 electori. Trump și-a adjudecat Utah și are 244 de electori.

Sunt așteptate rezultatele din Michigan, New Hampshire, Wisconsin și Pennsylvania, dar candidata democrată, condusă în toate aceste state, nu mai are o cale clară spre câștigarea scrutinului.

PROMOTIILE eMAG DIN ACEST MOMENT POT FI CONSULTATE AICI.

Mai multe articole despre:
ALEGERI SUA