MENIU

O vedetă pune la zid divele care își fac operații estetice. „Poate au o nesiguranță de sine”

O vedetă pune la zid divele care își fac operații estetice

 Celebra vedetă TV, Dana Săvuică, a lansat un atac dur cu privire la femeile care își fac operații estetice sau care folosesc filtre pentru pozele de pe paginile de socializare. Vedeta a dat sfaturi despre cum trebuie să arate și să se simtă o femeie pentru a atrage atenția. 

Dana Săvuică mărturisește că nu folosește filtre și nu își modifică fotografiile postate pe rețelele sociale. Vedeta spune că ar trebui să ne asumăm cine suntem, pentru a nu șoca atunci când oamenii ne cunosc în realitate.

„Sunt fete tinere, frumoase, care își fac implanturi, își fac obrajii nu știu cum, buzele nu stiu cum Ok, nu știu de ce fac asta, poate au o nesiguranță de sine sau poate că li se pare că trebuie să facă asta pentru partenerul lor. Ce credeți?! Băieții, bărbații nu se uită la asta”, a spus vedeta tv.

Dana Săvuică este prima vedetă din România care a pozat pentru celebra revistă Playboy. Este fost model, vedetă de televiziune și femeie de afaceri. După o întreagă carieră dedicată showbiz-ului, aceasta consideră că aflat ce vor bărbații de la o femeie.

„Eu am întâlnit o grămadă de bărbați care apreciază mai bine o femeie care știe să râdă, care știe să comunice cu ei, care nu este supărăcioasă, nu face pe geloasa, pe posesiva. La asta ar trebui să lucrăm mai mult”, a mai spus Dana Săvuică.

Se redeschide ancheta în cazul morții suspecte a mezzosopranei Maria Maxim Nicoară. Datele omise care dau peste cap cazul

 

Mai multe articole despre:
operatii estetice vedeta playboy