MENIU

O urnă funerară cu cenușa unui decedat, livrată de un curier la Primăria Lugoj - Cum au reacționat funcționarii

O urnă funerară cu cenușa unui decedat, livrată de un curier la Primăria Lugoj - Cum au reacționat funcționarii

Situație macabră la Primăria Lugoj. Vineri a fost livrat un pachet voluminos de către un curier care conținea cenușa unui decedat.

Desi coletul era unul neobisnuit de mare, unul dintre functionari a preluat pachetul, fara sa aiba nicio suspiciune. Cand au inceput sa se uite pe documentele care insoteau livrarea, functionarii si-au dat seama ca au de-a face cu o urna funerara, care contine cenusa unui barbat, decedat la 66 de ani, intr-un oras din Germania.

Expeditorul coletului este un crematoriu din Dachsenhusen, Germania. Imediat ce angajatii Primariei Lugoj au realizat ca au in fata o urna funerara cu care nu prea stiu ce sa faca, au decis sa anunte politia.

Oamenii legii au demarat verificarile impreuna cu functionarii Primariei Lugoj si asa au ajuns la concluzia ca cei de la crematoriul din Germania au gresit adresa, urna trebuind sa ajunga la o familie din Sannicolau Mare. Familia decedatului a fost anuntata de incurcatura si va trimite pe cineva la Lugoj dupa urna, potrivit lugojinfo.ro

Mai multe articole despre:
colet cenusa lugoj