MENIU

O turistă americană a MURIT după ce a fost împinsă de un bărbat într-o prăpastie, lângă un renumit castel din Germania! Vacanță cu final tragic

Castelul Neuschwanstein din Bavaria/Profimedia

O turistă americancă în vârstă de 21 de ani a murit după ce a fost agresată şi împinsă într-o prăpastie de un bărbat, în apropierea unuia dintre cele mai populare obiective turistice din Germania, Castelul Neuschwanstein din Bavaria.

Cumplitul incident s-a petrecut miercuri, iar femeia a murit peste noapte după ce a suferit răni grave, a precizat poliţia din Bavaria într-un comunicat, relatează CNN preluat de Ziare.com.

Victima plecase miercuri într-o drumeţie împreună cu prietena ei, o americancă de 22 de ani, către celebrul Marienbrücke, un pod istoric, vestit pentru priveliştile pe care le oferă asupra castelului Neuschwanstein.

Cele două femei au întâlnit un bărbat american în vârstă de 30 de ani care le-a convins să îl urmeze pe o potecă ascunsă ce ar fi dus către un punct de belvedere, potrivit poliţiei.

Ambele femei erau turiste americane şi nu îl cunoşteau pe bărbat, a declarat pentru CNN Thomas Hoermann, purtător de cuvânt al biroului procurorului din oraşul Kempten din Bavaria.

După ce le-a condus pe femei pe traseu, bărbatul a atacat-o fizic pe femeia de 21 de ani, potrivit poliţiei. Bărbatul a strâns-o de gât apoi pe femeia de 22 de ani şi a împins-o pe o pantă abruptă, după ce aceasta a intervenit pentru a-şi ajuta prietena.

Poliţia crede că bărbatul a încercat apoi să comită o infracţiune sexuală împotriva victimei de 21 de ani. El a împins-o apoi pe aceasta în prăpastie, făcând-o să cadă circa 50 de metri.

Cele două femei au fost salvate de salvamontişti, tânăra de 21 de ani fiind transportată  cu avionul la un spital, unde a murit ulterior.

Prietena ei a fost, de asemenea, transportată la spital.

Atacatorul, care a fugit de la locul faptei, se află acum în custodia poliţiei, potrivit poliţiei. El este cercetat pentru crimă, tentativă de crimă şi tentativă de agresiune sexuală.

Mai multe articole despre:
turista turista moarta barbat prapastie castel germania