MENIU

O triplă crimă șochează România. Și-a ucis cei doi copii și nevasta, după care s-a predat la poliție

Londra, acuzaţii grave:Rusia a stocat substanţa neurotoxică folosită în otrăvirea fostului spion rus

Un bărbat de 43 de ani din Brașov și-a ucis nevasta și cei doi copii, după care s-a predat la poliție. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat să comită abominabilă faptă.

Potrivit primelor informații, sotia acestuia, în varsta de 42 ani, și copiii, in varsta de 18 ani si 13 ani, au fost găsiți fără suflare.

Polițiștii  sunt deja la fața locului. Autorul este reținut și cercetat pentru infracțiunea de omor.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a comis abominabila faptă în timp de victimele dormeau. Se vorbește și despre faptul că acesta ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu câteva zile.

 Ce spune Poliţia

”Un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a aşteptat să adoarmă soţia şi copiii, după care i-a înjunghiat. Înainte de a-şi omorî familia, bărbatul a avut ”o experienţă religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”, au spus aceleaşi surse.

Vecinii familiei nu au auzit nimic suspect

Pe de altă parte, mulţi dintre locatarii blocului, care se întorceau de la serviciu marţi după-amiaza, nu cunoşteau foarte bine familia în cauză. Blocul este unul nou, a fost dat în folosinţă în anul 2011 şi are 149 de locatari.

Administratorul scării unde se află apartamentul familiei a precizat presei că nimeni din bloc nu a auzit zgomote suspecte. ''Din ce am vorbit şi eu cu vecinii familiei, nimeni nu a auzit nici un fel de zgomote în apartament nici în cursul nopţii. Probabil anchetatorii vor afla de la bărbat mai multe lucruri. Din ce ştiu eu, erau o familie liniştită, care aveau o afacere pe care o administrau împreună'', a spus administratorul imobilului.

Mai multe articole despre:
copii Braşov soţie reţinut ucigaş triplă crimă