MENIU

O tenismenă celebră și-a anunțat pe Facebook retragerea după Turneul Campioanelor

Jucătoarea elveţiană de tenis Martina Hingis, actualul număr 1 mondial în proba de dublu şi fostă nr. 1 mondial la simplu, a confirmat pe Facebook că-şi va încheia cariera după ultimul meci pe care îl va disputa la Turneul Campioanelor, la care participă în proba de dublu alături de partenera sa, taiwaneza Yung-Jan Chan, duminică, la Singapore, scrie Agerpres. 

''Privind în urmă, nu-mi vine să cred că mi-am făcut debutul profesionist acum aproape 23 de ani. Aceşti ani au fost printre cei mai bogaţi din viaţa mea, atât pe plan personal, cât şi profesional, însă cred că este timpul să mă retrag, ceea ce voi face după ultimul meu meci de la Singapore'', a explicat Hingis (37 ani), care a revenit în circuit doar în proba de dublu pe 1 august 2013, după ce îşi pusese deja cariera între paranteze de două ori.

În total, Hingis a cucerit 25 de titluri majore, la simplu, dublu feminin şi dublu mixt la un loc. Ultimul a fost pe 11 septembrie la US Open, alături de partenera sa, taiwaneza Yung-Jan Chan, cu care împarte primul loc mondial la dublu feminin.

Mai multe articole despre:
Tenis Martina Hingis